Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Πλεονεκτήματα Συστήματος Kelyfos
Με το σύστημα KELYFOS η δαπάνη για θέρμανση και ψύξη μειώνεται έως και 58%! Αυτό σημαίνει ότι θα σας κοστίζει πλέον λιγότερο από τα μισά για να θερμαίνετε ή να δροσίζετε το σπίτι σας.

Η απόσβεση του συστήματος KELYFOS γίνεται πολύ άμεσα. Συνυπολογίζοντας και τις διαρκείς αυξήσεις της τιμής των καυσίμων και του ρεύματος, ο χρόνος απόσβεσης μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει το KELYFOS σημαίνει και δραστική μείωση των αερίων ρύπων από το λέβητα, με θετική επίδραση προς το περιβάλλον.

Ενεργειακή ταυτότητα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Ένα κτίριο με θερμομόνωση KELYFOS εναρμονίζεται με το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) για την ενεργειακή πιστοποίηση παλαιών και νέων κτιρίων.

Αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου. Το σύστημα KELYFOS διαθέτει εγγύηση ποιότητας θερμομόνωσης, η οποία σε συνδυασμό με το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης αυξάνει την εμπορική αξία του ακινήτου σας.

Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα προϊόντα του συστήματος KELYFOS (θερμομόνωση τοίχων, δώματος, ανοιγμάτων, ηλιακού θερμοσίφωνα) ή επιλεκτικά κάποια από αυτά.

Το κτίριο αναβαθμίζεται ενεργειακά και αισθητικά και προστατεύεται από τις καιρικές καταπονήσεις χωρίς ρηγματώσεις και μούχλες στα δομικά στοιχεία. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή άριστων υλικών από τις εταιρίες POLYKEM, DOW, ISOMAT & ALUMIL.

Σε υφιστάμενα κτίρια το σύστημα KELYFOS τοποθετείται με ελάχιστη όχληση για τους ενοίκους. Ταυτόχρονα βελτιώνει σημαντικά την αισθητική του σπιτιού εξωτερικά, χωρίς επιπλέον κόστος για ανακαίνιση.

Σε νεοαναγειρόμενα κτίρια δεν απαιτείται πια διπλή τοιχοποιία με ενδιάμεσα κενό στους περιμετρικούς τοίχους. Έτσι εξασφαλίζετε περισσότερα τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμου εσωτερικού χώρου.

Το KELYFOS είναι το μόνο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί τις εδώ και 20 χρόνια καταξιωμένες θερμομονωτικές γαλάζιες πλάκες STYROFOAM, καθώς και τις γκρι πλάκες νέας γενιάς XENERGY της DOW, εξασφαλίζοντας υψηλή αντίσταση στην υγρασία και την υψηλότερη μακροχρόνια απόδοση.

Ο πιστοποιημένος ηλιακός θερμοσίφωνας KELYFOS SOLAR της CALPAK, με επιλεκτικό συλλέκτη προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Kelyfos Wall:  Εξωτερική Θερμομόνωση Τοιχοποιίας
Το Kelyfos Wall είναι σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτιρίων για τοιχοποιία και πιλοτή που εφαρμόζεται σε υφιστάμενες και νεοαναγειρόμενες κατασκευές. 

Τα βασικά επιμέρους προϊόντα που απαρτίζουν το Kelyfos Wall είναι τα ακόλουθα: 
  1. Ινοπλισμένη ρητινούχα κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης Kelyfos Bond της εταιρίας ISOMAT.
  2. Θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS) Xenergy IB-SL ή Styrofoam IB-SL της εταιρίας DOW.
  3. Βύσματα στερέωσης των θερμομονωτικών πλακών της εταιρίας POLYKEM
  4. Υαλόπλεγμα Kelyfos της POLYKEM.
  5. Ρητινούχοι σοβάδες τσιμεντοειδούς βάσης Kelyfos Finish-C, ακρυλικοί παστώδεις σοβάδες Kelyfos Finish-A και σιλικονούχοι παστώδεις σοβάδες Kelyfos Finish-S της εταιρείας ISOMAT, οι οποίοι διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις και σε δύο εκδόσεις:

  6. Fine: Για τη διαμόρφωση λείας τελικής επιφάνειας. 
    Decor: Για τη διαμόρφωση αδρής-διακοσμητικής επιφάνειας.
Επιπλέον, το Kelyfos Wall διαθέτει πλήθος ειδικών εξαρτημάτων όπως: οδηγοί στήριξης θερμομονωτικών πλακών, βίδες οδηγών στήριξης, ειδικά τεμάχια εξηλασμένης πολυστερίνης εξωτερικών γωνιών και δομικών ανοιγμάτων, γωνιόκρανα, κ.ά.
 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.