Θερμομόνωση Επιχείρησης: Όλα Όσα Θέλετε Να Μάθετε

Θερμομόνωση Επιχείρησης

Η θερμομόνωση επιχείρησης είναι μία πολύ σημαντική ενέργειας, καθώς όσοι έχουν δικά τους μαγαζιά ή επιχειρήσεις και έχουν μέσα σταθερό προσωπικό, τότε γνωρίζουν πως τον χειμώνα περισσότερο, αλλά και το καλοκαίρι πρέπει να ξοδεύουν χρήματα σε συστήματα θέρμανσης ή ψύξης.

 

Τι είναι η Θερμομόνωση Επιχείρησης;

Η θερμομόνωση επιχείρησης είναι θερμομόνωση του καταστήματος ή της εταιρείας σας, με σκοπό να παρέχετε σε εσάς, στο προσωπικό σας αλλά και στους πελάτες ένα ισορροπημένο κλίμα που θα μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν, άνετα και σωστά. Επιπροσθέτως, με την μόνωση της επιχείρησης σας εξασφαλίζετε μία απίστευτη εξοικονόμηση των χρημάτων που ξοδεύετε ετησίως στα κλιματιστικά και στα λοιπά συστήματα θέρμανσης, καθώς μία σωστή θερμομόνωση μπορεί να σας εξασφαλίσει έως και 60% των χρημάτων στην ενέργεια που ξοδεύετε!

 

Που βοηθάει την επιχείρηση σας η θερμομόνωση;

Η θερμομόνωση της επιχείρησης σας, σας προσφέρει πάρα πολλά προτερήματα, τόσο στους πελάτες, όσο και στο προσωπικό σας, γιατί:

  • Παρέχει ένα άρτιο κλίμα για να μπορούν να εργαστούν οι εργαζόμενοι σας.
  • Προσφέρει στους πελάτες σας μία αξέχαστη εμπειρία, κατά την οποία δεν θα θέλουν να αποχωριστούν τον χώρο σας, γιατί πολύ απλά σκεφτείτε να μπαίνετε σε ένα παγωμένο μαγαζί. Απλά θα θέλετε να φύγετε.
  • Σας γλυτώνει ένα τεράστιο μέρος των χρημάτων που δίνεται άσκοπα σε συστήματα θέρμανσης.
  • Η απόσβεση της θερμομόνωσης της επιχείρησης σας θα γίνει σε ένα έτος.
  • Είναι απόλυτα πυρίμαχη, οπότε σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα που περιλαμβάνει την φωτιά, εσείς θα είστε απόλυτα προστατευμένος.

Διαβάστε σχετικό άρθρο: Γιατί να μονώσετε και να αδιαβροχοποιήσετε την ταράτσα της εταιρείας σας

 

Που μπορεί να εφαρμοστεί η θερμομόνωση της επιχείρησης σας;

Η θερμομόνωση επιχείρησης μπορεί να εφαρμοστεί:

 

Ποιες είναι οι τιμές της θερμομόνωσης επιχείρησης;

Η τιμή για την θερμομόνωσης επιχείρησης διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της θερμομόνωσης που κάνετε, π.χ.:

Η εσωτερική θερμομόνωση, ξεκινάει από τα 30€ το τετραγωνικό μέτρο και η εξωτερική θερμομόνωση ξεκινάει από 30€ το τετραγωνικό μέτρο.

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε την είδους θερμομόνωση θέλετε να κάνετε, αν είναι με:

  • Kelyfos
  • Durostick
  • Isomat Thermosystem
  • Mapei

 

Συμπέρασμα

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, τότε σίγουρα σας συνιστούμε να αναλογιστείτε την εφαρμογή της θερμομόνωσης, καθώς μπορείτε να αυξήσετε την αποδοτικότητα των εργαζομένων σας και να μειώσετε τα έξοδα της θέρμανσης. Συνεπώς, είναι λογικό να σκεφτούμε πόσο μας συμφέρει και πόσο όχι, γιατί αν έχετε μία εταιρεία που την ανοίγετε μία φορά τον μήνα και δεν έχετε προσωπικό, έχει διαφορετικές απαιτήσεις από μία που είναι καθημερινά ενεργή με σταθερό προσωπικό μέσα.